Coaching

Of je nou manager, stafmedewerker of directeur bent, iedereen heeft wel eens een extra steuntje in de rug nodig. Wij helpen je daar graag bij.

‘Veranderen is stappen durven zetten. Bewustwording is de eerste en de belangrijkste stap.’

Interim+ gelooft sterk in bewustwording als basis van elke ontwikkeling.

Jezelf goed kennen, je bewust zijn van je eigen kracht en van je eigen zwakheden. De feiten onder ogen durven zien, maken dat je aan de slag kunt om veranderingen in je lees meer….

Burn-out
Prevention

Met Burn-out Prevention kijken we niet alleen naar een medewerker maar ook naar zijn/haar functieomschrijving en het bijbehorende takenpakket van de werknemer. Zoals er een goede balans in je privé leven moet zijn zo moet er ook een goede balans zijn in de werkzaamheden. Met een goede balans voorkomen wij dat een werknemer terugvalt in oude gewoontes. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. lees meer….

Loopbaan
Coaching

Wie ben je, wat kan je en wat wil je? Dat zijn belangrijke vragen in een loopbaantraject. Een loopbaan verloopt niet vanzelf, daar moet je aan werken. Soms is het nuttig bewust stil te staan bij je drijfveren, je doelen en je eigen persoonlijkheid. Daarbij spelen je eigen persoonlijke omstandigheden een belangrijke rol. lees meer….