Onze business partners

HR2day

 

 

 

Gebruiksvriendelijke HR- en Salarissoftware

U krijgt steeds meer behoefte aan informatie over bijvoorbeeld verlof, verzuim, opleidingen of beoordelingen . Hoogstwaarschijnlijk bent u verschillende lijstjes en overzichten gaan bijhouden of heeft u misschien wel losse systemen voor bepaalde deelprocessen aangeschaft. Maar inmiddels merkt u dat dezelfde gegevens op verschillende plekken verschillend worden bijgehouden. U bent steeds meer kwijt tijd met controles en onderlinge aansluitingen maken. Alle HR- en salarisgegevens geïntegreerd beschikbaar zonder gedoe. Neem nu contact op voor een demo.

Logo HKG

 

 

 

 

Geen bedrijf is hetzelfde, elke situatie is uniek. Wetten en regels – ook die van het boekhouden – liggen vast. hulshof kroonen & groen accountants en adviseurs beoogt uw bedrijf en uw situatie net zo goed te leren kennen als deze regels. Daardoor kunnen wij onze activiteiten altijd vanuit uw invalshoek benaderen. En kunnen wij in heldere taal het voor u beste financiële en/of fiscale advies geven.

Maak gerust een (vrijblijvende) afspraak op ons accountantskantoor in Rosmalen. Welkom!

vanderkruijs

 

 

 

Advocaten

Wij vinden kwaliteit belangrijk en als team helpen elkaar daarbij. Ons kantoor heeft het keurmerk van Via Dicte, wat betekent dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen voor advocatenkantoren. Wij staan u bij in de volgende rechtsgebieden

  • Ondernemingsrecht – Arbeidsrecht
  • Belastingrecht – Huurrecht
  • Strafrecht – Mediation

In een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen wij u adviseren hoe te handelen in een bepaalde kwestie of zaak.

Kijk hier voor contact gegevens.

Smart

 

 

 

Payroll en Backoffice

In samenwerking  met Smart Payroll Services bieden wij u een volledig NEN gecertificeerde Back-office oplossing. Smart payroll is een betrouwbare partner die met u meegroeit en uw wensen binnen het raamwerk van onze CAO op maat kan aanbieden.

Persoonlijk contact en een transparante dienstverlening zorgen voor onderling vertrouwen.

Hierdoor is Smart Payroll Services uitgegroeid tot een flexibele en klantgerichte payroll organisatie.

 

Payrolling van Smart Services iets voor u?

KJSwebdesign

 

 

 

 

Met een klein team van specialisten bouwt KJSwebdesign™ perfecte maatwerk websites op basis van slimme concepten met het WordPress CMS systeem op basis van een eenmalige investering ZONDER verplichte maandelijkse kosten.
Perfect functionerende presentaties op alle devices zoals iPhones, iPads, Androïd smartphones, tablets en natuurlijk alle desktop-computers en laptops.
De site kun je na oplevering zelf aanpassen en onderhouden. Wanneer je dat niet wilt of kunt, doen wij dat ook nog voor je tegen uurtarief of met een strippenkaart. Technisch onderhoud doen we op basis van een voordelig kwartaalabonnement.

Kijk hier voor meer informatie.

Provmedia

 

 

 

Wij schrijven uw marketingcampagne en nemen links op in de teksten. Deze links leiden uw nieuwe klanten naar het inschrijfformulier voor uw mailinglijst, uw evenement of uw nieuwsbrief.

E-mailmarketing is een krachtig middel dat u helpt om van PUSH naar PULL marketing te komen, van koude naar warme acquisitie. Bouw uw mailinglijst op, verstuur eenvoudig uw nieuwsbrieven, automatiseer mails rondom uw evenementen en ga uw verkoopcampagnes strak regisseren. De combinatie van deze mogelijkheden in één online oplossing is uniek. Provmail E-mailmarketing is de missende link die u nodig heeft om van de bezoekers van uw website en uw social media kanalen ook daadwerkelijk klanten te maken.

Kijk hier voor meer informatie.

logo1

 

 

 

Offective is een vooruitstrevende organisatie die het gelijknamige product Offective op de markt brengt gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dit totaalpakket bestaat inmiddels uit 12 modules waarvan CRMFacturatie en Boekhouden enkele voorbeelden zijn.

Door de software continue te ontwikkelen, te verbeteren en te luisteren naar de opmerkingen van gebruikers, ontstaat er een perfect passende applicatie voor één van de laagste prijzen in de markt. Offective geeft ook een laagste prijs garantie, voor meer informatie zie de prijzen pagina. Offective biedt een zeer gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor de startende ondernemer tot en met midden en kleinbedrijf voor een vast laag bedrag per maand.

Eenvoudig overtuigd worden? Probeer gratis een proefaccount van 30 dagen, vraag dit aan via de website van Offective

Interim Plus

Wij werken samen met de hierboven vermelde bedrijven, wij zijn van mening dat je samen zoveel meer bereikt. Er zijn diverse samenwerkingsvariante denkbaar, Interim Plus werkt voornamelijk op basis van een abonnement waarin we u maatwerk aanbieden met onze partners. Wij hebben onze krachten gebundeld waardoor wij u beter en sneller kunnen adviseren met een aanspreek punt en wat ook nog eens voordeliger is.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.