Backoffice uitbesteden of zelf doen?

Al heel snel krijgen uitzendondernemingen het stempel malafide tegenwoordig als ze geen NEN 4400-1 kunnen tonen aan opdrachtgevers. Een oorzaak dat een uitzendonderneming niet voldoet of niet meer voldoen aan de gestelde NEN 4400-1 norm ligt vaak bij de opdrachtgevers zelf, namelijk het betalingsmoraal is nog steeds bedroevend. Regelmatig kom ik nog verhalen tegen van uitzendondernemingen dat een betalingstermijn door een opdrachtgever is opgeschroefd tot 120 of 150 dagen. In 2013 zijn de wettelijke betalingstermijnen in Europees verband vast gelegd op 30 dagen met een max van 60 dagen. Zelfs onze overheid voldoet niet aan de norm van betalingstermijnen, maar is wel een mede ondertekenaar van de Europese norm.

U als uitzendonderneming heeft een taak om als bank te fungeren bij dit soort absurde betalingstermijn. Een haast onmogelijke taak om als kleine of middel grote uitzendonderneming aan uw verplichtingen te voldoen. Interim Plus biedt u de mogelijkheid dat u zich weer kunt richten op uw core business zonder hoge investeringen, dossiervoering en debiteurenrisico’s .

Onze Backoffice faciliteit is voor u de oplossing!

Wij bieden u een volledig NEN 4400-1 gecertificeerde backoffice service die méér doet dan de overname van het werkgeverschap, de administratie en het debiteurenbeheer. U richt zich primair op het werven en selecteren van (flex) medewerkers voor de vacatures van uw opdrachtgevers. U bepaalt daarbij zelf de afspraken omtrent de duur, lonen en factoren. Wanneer u de juiste match heeft gevonden en de uitzending of detachering kan starten, zal de kandidaat aan de loonlijst (payroll) worden toegevoegd. Wij werken samen met gerenommeerde payroll organisaties en hebben voor uw organisatie de beste service, kwaliteit en prijsverhouding bedongen. Maandelijks controleren wij deze organisaties op prestaties en verantwoordelijkheden op gebied van afdrachten en wettelijke verplichtingen.

 

Enkele voordelen voor u, die door onze Backoffice faciliteit worden gerealiseerd;

 

* Volledige verzorgde loonadministratie

* Uitbetalen van salarissen op het juiste tijdstip

* Transitievergoeding reservering

* Afdrachten loonbelasting en sociale lasten

* Doorbetaling bij ziekte

* Overname debiteurenrisico door verzorgde facturatie

* Periodieke margeoverzichten met uitbetaling door facturatie

* Werken conform NBBU of ABU CAO voor uitzendkrachten

* U kunt grote klanten gaan bedienen

* Uw debiteuren zijn verzekerd

* U kunt klanten bedienen met ruime betaaltermijnen

* Uw debiteuren administratie wordt verzorgd

* Interne spanning of u alles op tijd kunt betalen wordt weggenomen

* U opereert onder de NEN 4400-1 norm

* U kunt weer genieten van een nachtrust

 

In het veranderingsproces begeleiden wij u. Onze backoffice medewerkers verzorgen de implementatie volledig in samenspraak met u en zullen deze tot grote tevredenheid voor u uitvoeren.

Mail voor een vrijblijvende afspraak nu@interim-plus.eu