Conventioneel draaier/frezer

Conventioneel draaier/frezer

 

Onze opdrachtgever produceert machines en producten voor zowel nationale als internationale klanten. De opdrachten variëren van losse onderdelen tot complete machinelijnen die in eigen beheer of in samenwerking met de opdrachtgever worden ontwikkeld en geëngineerd.

 

Daarnaast heeft onze opdrachtgever een hoge betrouwbaarheid en korte levertijden. De cultuur bij onze opdrachtgever is te omschrijven als een cultuur die heerst bij een echt familiebedrijf, een platte en flexibele organisatie met korte lijnen. Indien je werkzaam bent bij deze organisatie, kom je te werken in een werkomgeving met gemotiveerde en gezellige collega’s.

Werkzaamheden & profiel

Jouw werkzaamheden

  • Je gaat zelfstandig aan de slag met de werkopdrachten;
  • Je bent in staat om specifieke enkelstuks onderdelen te maken tot kleine series;
  • Afwerken en bewerken van onderdelen;

D

Jouw profiel

Onze ideale collega is gemotiveerd en ziet ieder project als een uitdaging om tot een goed einde te brengen. Je weet wat er speelt in dit vakgebied en je stelt jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. 

Daarnaast werk je zelfstandig en heb je een nette en kwaliteitsbewuste manier van werken. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

De eisen

Wat vragen wij

  • Je hebt een gedegen opleiden als draaier/frezer (of vergelijkbaar);
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
  • Je bent in staat om volgens tekeningen onderdelen te maken van diverse soorten materiaal binnen gestelde specificaties en tijd;
  • Je bent zelfstandig, enthousiast en gedreven;
  • Je bent praktisch en flexibel;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.

D

Wat bieden wij

Naast een gezellige werksfeer bieden wij in samenwerking met onze opdrachtgever een uitdagende en afwisselende functie en een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en kunde).

Flexibele werktijden (06.30-15.15) – (07.30-16,15) – (08.30-17.15)

Interim Plus

Is deze vacature je op het lijf geschreven en komt je ervaring en opleiding overeen met de functie eisen, solliciteer dan direct. Wij zorgen dat je direct in contact komt met onze opdrachtgever. Werken in een leuke en boeiende werkomgeving waarin geen dag gelijk is wordt je uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Je hebt de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf.

Solliciteer nu

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.